Welkom op de website van Straalbedrijf Siebum. Wij zijn een straalbedrijf voor particulieren en bedrijven. Gespecialiseerd in het stralen en afwerken van hout, steen en staal.

Hout

Hout wordt verwerkt in allerlei producten. Denk hierbij aan (tuin)meubelen, trappen, keukens, vensterluiken, etc. Hoewel het hout zelf duurzaam is, bent u misschien uitgekeken op de kleur of afwerking. Misschien is de afwerking ernstig versleten door gebruikerssporen of kringen van bijvoorbeeld een te heet kopje thee. Straalbedrijf Siebum heeft altijd een passende oplossing! Of het nu gaat om ‘het kastje van oma’ of 100 restaurantstoelen.

Steen

Is uw gevel vervuild? Heeft u last van graffiti? Of wilt u een verflaag verwijderen? Wij hebben dè oplossing voor u! Wij stralen uw gevel schoon en kunnen in overleg de gevel voorzien van een coating of een nieuwe verflaag. Straalbedrijf Siebum zorgt ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet.

Staal

Straalbedrijf Siebum straalt hekwerken voor particulieren en bedrijven. En kan uiteraard zorgen voor een perfecte afwerking. Maar dat niet alleen… ook de grotere projecten zoals damwanden in parkeergarages, gevelbeplating of balkonhekwerken van een flat zijn bij ons in goede handen. Indien gewenst, verzorgen wij alles in één totaalpakket: demontage, transport, afwerking en montage. Een unieke service!

Werkzaamheden op locatie

Straalbedrijf Siebum heeft de beschikking over een mobiele straalinstallatie, stoom- en hogedrukreinigers en airless verfspuiten. Hierdoor is het mogelijk om vaste objecten te stralen, reinigen en te voorzien van een nieuwe verflaag.

Gallerij

Contact

info@straalbedrijfsiebum.nl

Kanaal-Noord 145
7317 AB Apeldoorn

‭ Ewald Siebum: 06 – 2004 33 99
Luc Siebum: 06 – 5505 97 07