Straalbedrijf Siebum

Stralen op locatie? Straal bedrijf Siebum helpt u graag!

Welkom bij Straalbedrijf Siebum

Bij Straalbedrijf Siebum zijn we gespecialiseerd in het professioneel zandstralen van steen, hout en staal. Of het nu gaat om het reinigen van gevels, het herstellen van houten balken of het voorbereiden van stalen constructies, wij zorgen dat het weer mooi word. We zijn flexibel omdat we zowel stralen op locatie als in de werkplaats doen. Ontdek hoe wij uw objecten weer in topconditie kunnen brengen.

Onze Diensten

Bij Straalbedrijf Siebum bieden we een breed scala aan straaldiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Hier zijn de belangrijkste werkzaamheden die we uitvoeren:

Stralen op Locatie of in onze werkplaats

Wij bieden flexibiliteit in onze diensten door zowel op locatie als in onze volledig uitgeruste werkplaats te werken. Dit betekent dat we de straalwerkzaamheden kunnen uitvoeren waar u het het meest uitkomt, zonder in te boeten aan kwaliteit of efficiƫntie.

Stralen van Hout

Voor houten oppervlakken bieden wij een zorgvuldige straaldienst die oude verflagen, lak en beits verwijdert. Dit proces herstelt de natuurlijke uitstraling van het hout en maakt het klaar voor verdere afwerkingen zoals schilderen of oliƫn. Of het nu gaat om balken, meubels of andere houten objecten, wij zorgen ervoor dat ze weer fris en schoon worden.

Stralen van Steen

Wij zijn gespecialiseerd in het stralen van diverse stenen oppervlakken, zoals gevels, terrassen en andere constructies. Onze technieken verwijderen effectief vuil, algen, verf en andere verontreinigingen, waardoor de natuurlijke schoonheid van de steen wordt hersteld en voorbereid wordt voor verdere behandelingen.

Stralen van Staal

Onze staalstraaldiensten zijn ideaal voor het reinigen en voorbereiden van stalen oppervlakken. We verwijderen effectief roest, oude verflagen en andere verontreinigingen, waardoor het staal wordt voorbereid voor nieuwe coatings of andere behandelingen. Dit is essentieel voor het verlengen van de levensduur en het verbeteren van de esthetiek van stalen constructies en onderdelen.

Laten we in contact komen

Klaar om uw project te starten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Straalbedrijf Siebum voor u kan betekenen!

Straalbedrijf Siebum

Projecten

Duik in onze showcase van gerealiseerde projecten en laat je inspireren!  Elk project is een bewijs van ons vakmanschap en oog voor detail.

Heeft u een vraag? Stuur een mail

of bel naar +(06)2004 33 99